Parima tulemuse alanud hooajal tegi Martin Loo, kes alustas sõitu tagasihoidlikus tempos, kuid lõpp oli suurepärane ja tasuks 9. koht.

Peale esimest ringi püsis Loo pika liidergrupi sabas ning ta nägi kurja vaeva, et tõusta 7-ringi pikkusel võistlusel 30. kohalt järjest kõrgemale. Ringi pikkuseks oli 4,2 kilomeetrit.

Peale 3. ringi oli Loo tõusnud 17. kohale ning esikümme jäi vaid poole minuti kaugusele. Tõusvas tempos sõit tõstis Eesti meistri eelviimasel ringil 13. kohale, paljukordse Itaalia meistri Marco Aurelio Fontana, USA meistri Todd Wellsi ning sakslase Manuel Fumici selja taha.

Viimasel pooleteisel ringil läks väga põnevaks. Olulist rolli hakkas mängima ratturite vastupidavus kuumuses, õhusooja oli tervelt 34 kraadi. Kuumuse talumisega sai kenasti hakkama Martin Loo, kes möödus nii 2012. aasta Londoni olümpiapronksist Fontanast, Wellsist kui ka 2013. aasta MM-i hõbedasest mehest Fumicist, tõustes esikümnesse.

Viimase ringi viimasel tõusul sai Loo mööda ka itaallasest Andrea Tiberist, kerkides üheksandaks ning sellel positsioonil ta ka finišijoone ületas. Koht esikuuikus jäi 32 sekundi kaugusele.

Võitis Raphael Gagne Kanadast, kellele järgnesid kaasmaalane Max Plaxton ning Uus-Meremaa sõitja Anton Cooper. Loo jäi võitjale alla pisut enam kui kahe minutiga. Tulemuse sai kirja 91 ratturit.

Antud võistlusega kogus Martin Loo olulisi UCI reitingupunkte. Eeloleval nädalavahetusel osaleb ta US Cup karikasarja teisel etapil Fontana City Nacional, mis on UCI reitingult veelgi kaalukam jõuproov.