Eile vihma tõttu tänasesse päeva lükkunud omniumi viimased alad said peetud ning meeste eliitklassis krooniti kuuest alast koosneva omniumi võitjaks Aksel Nõmmela. Järgnesid Gert Kivistik ning Siim Suvi. Naiste arvestuses võtsid kaksikvõidu õed Ristid, vanust arvestades oli kõik nii nagu peab, Liisi edestas Daisit. Pronksimedalile tuli Sirje Lepik.

Meesjuunioride individuaalse jälitussõidu võitis Ekke-Kaur Vosman, Peeter Punga ja Kristo Enn Vaga ees. Naisjuunioride kiireim oli Kelly Kalm, teise tulemuse sõitis välja Mari-Liis Mõttus ning kolmas oli Kärolin Varblane.

Kuni 16-aastaste noormeeste jälitussõidu esikoha teenis Kristo Kukrus, Oskar Maidre ja Jaagu Vaari eest. Neidude parim oli Merili Sirvel, kellele järgnesid Laura Helena Luht ja Kristella Kaasik.

Viimasele võistluspäevale jäi ka trekisõidu üks kuninglikke alasid, meeskondlik jälitussõit, mis oli üsna ühepoolne ning 3 km distantsil teenisid ülekaaluka võidu Kalevi Jalgrattakooli kasvandikud, koosseisus Ekke-Kaur Vosman, Kristo Enn Vaga ja Siim Kiskonen. Teise koha saavutas CFC Spordiklubi, kuhu kuulusid Artur Kooser, Oskar Maidre, Erki Mukk ja Aaron Otto Stalde, kaotades võitjatele enam kui 12 sekundiga. Kolmas koht oli Rein Taaramäe rattaklubi päralt, meeskonda kuulusid Roger Jurman, Maido Maasepp, Mark Penjam ja Norman Vahtra.