Rattasarja korraldajate siiras soov ja eesmärk on innustada noori ja ürituse toimumispaikades olevaid kohalikke harrastajaid julgelt matkadel osalema Seega ootame kõiki rattasõpru, kes pole siiani söandanud maratonirajale tulla, matkadest osavõtma.

Alates käesolevast hooajast, pakume osalejatele võimalust läbida distants vajadusel koos juhendajaga, kes aitab sõitjaid kohapeal nii nõu kui ka jõuga. Keskpäeval, kell 12 alustab juhendaja liikumist rajale ning soovi korral saate seda teha koos temaga. Kõikide matkasõidul osalejate vahel loosime välja erinevaid auhindu meie sarja toetajate poolt. Üritus on kõikidele osavõtjatele tasuta.

Esimene ActualPrint matkasõit toimub 25. aprillil Vooremäel stardiga Lange Motokeskusest. Rada on avatud kella 11-16.

Eesti esimene ja suurim maastikurattasari on ilmestanud spordiürituste kalendrit tänaseks juba 15 aastat, pakkudes suurematele ja väiksematele rattasõpradele võimalust end proovile panna hooaja jooksul kaheksal etapil, erinevais paigus üle Eestimaa. Rattamaratonide sarja programm võimaldab valida maratoni ja poolmaraton distantsi vahel ning need, kes võistelda ei soovi, saavad looduskauneid radasid nautida nädal varem samal rajal ning samas asukohas toimuvatel matkasõitudel. Lisaks toimuvad traditsioonilised lastesõidud, sest Hawaii Express Estonian Cup on ju spordiüritus kogu perele.