Neli sekundit võitjast hiljem jõudis finiśisse liidrisärgis sõitnud Raido Saar. Mullune Eesti Maastikurattasarja üldvõitja Caspar Austa võitles end kolmandaks, sportlase ajaks fikseeriti 1:48.57. Kiireim naine Greete Steinburg lõpetas üldprotokollis 47. kohal ning tema aeg oli 2:03.24.

Erki Pütsepa sõnul kaotas Raido Saartühjaks läinud rehvi tõttu. Sportlane järgmisel etapil ei stardi, kuid konkureerib samuti Eesti Maastikurattasarja üldvõidule. „Ma arvan, et võitjaks on kas mina või Raido Saar. Põhiline, et see jääks Redbike/Hiieko klubisse. Eks näis, kuidas see lõpp kulgeb, kui tuleb olla teine, siis olen teine,“ ütles Pütsep.

Noorte- ja matkasõidu parim oli M14-klassis sõitnud Sander Stimmer, kellel kulus 20 km läbimiseks 53 minutit ja 48 sekundit. Kiireim neiu oli N12-klassis võistelnud Elisabeth Ebras, kes lõpetas üldprotokollis neljandana ning kaotas võitjale 3 minutit ja 19 sekundit.

Kokku registreerus pikale distantsile 366 võistlejat, noorte- ja matkasõidule 77 ratturit ning lastesõitudel lustis 30 noort rattaspordi sõpra.

Järgmine etapp Eesti Maastikurattasarjas peetakse 11. juunil Rõuges.

Võistlus täispikkuses: