Teise ja kolmanda koha jagasid omavahel Pütsepa klubikaaslased Kristo Sepp ja Toomas Erikson, kes kaotasid võitjale vastavalt 1,7 ja 1,8 sekundit. Poodiumikohalt jäi napilt välja Virgo Karu (Hawaii Express), kes kaotas omakorda Eriksonile viie sekundiga.

Erki Pütsep rääkis, et tema esialgne plaan oli klubikaaslast Eriksoni rajal aidata nii palju kui võimalik. „Esialgu võidumõtted puudusid,” ütles Pütsep. Need tekkisid tal alles hiljem, sest raja esimesel kolmandikul sai selgeks, et Erikson kõige kõrgema koha eest sõita ei suuda. „Raja ainukesel tõusul liikusin kergelt ja teised jäid sootuks maha,” selgitas Pütsep.

Nii Erikson kui ka Sepp ütlesid, et olid päev varem osalenud Haanja100 nimelisel ekstreemsel võidusõidul ja Kullamaa etapil ei olnud jalgades enam vajalikku värskust. Sepp teatas, et tema jalgratta käiguvahetajat tabas tehniline rike ja kiireimad käigud sisse ei läinud.

Kolmandaks jäätud Erikson oli positiivne ja teatas, et kõigest hoolimata oli hea võistlus, sest meeskond sai kolmikvõidu.

Sarja üldarvestuses, kus läheb arvesesse hooaja kuus paremat tulemust, hoiab liidrikohta Erikson 2348 punktiga. Talle järgneb 2343 punktiga Sepp. Mõlemad mehed lubasid otsustavale Saaremaa etapile kohale tulla. Kiireim läänlane oli Üllar Petrovitš (Paralepa jalgrattaklubi), kes sai ajaks 1.42,31 ja lõpetas 12. kohaga.

Parim naine põhidistantsil oli üldarvestuses 54. kohaga lõpetanud Tatjana Dobolina (Spordipartner) ajaga 1.56,09. „Kruusa- ja asfaltilõikudel oli kerge, aga metsas raputas ikka väga kõvasti,” ütles Dobolina. Teine naine oli üldarvestuses 100. koha ja ajaga 2.05,14 lõpetanud Katrin Oolmets. Kolmas oli 105. kohaga ja ajaga 2.05,38 lõpetanud Annika Tuul (Redbike Actual). Dobolina on enne viimast etappi kindustanud naiste arvestuses sarja üldvõidu.

Pika võistlusmaa lõpetas 186 ratturit. Lühikesel 29-kilomeetrisel võistlusmaal domineeris veel M16 vanuseklassis võistlev Rait Ärm (Porter Racing), kelle aeg oli 59.35. Parim õrnema soo esindaja oli Kristiina Kõll-Grünberg (Porter Racing), kes sai ajaks 1.05,09 ja lõpetas üldarvestuses 20. kohal.

Lühikese võistlusmaa lõpetas 177 ratturit. Laste- ja tillusõitudel osales kokku üle 70 mudilase.