"Minu sõnade ainsaks tunnistajaks on Jeesus Kristus. Võin kinnitada, et magan öösiti rahulikult. Minu nime pole Ameerika Ühendriikide Antidopingu Agentuuri (USADA) toimikutes, sest seda ei saagi seal olla. Vastasel juhul kuulutaksin valju häälega, et see on lausvale. Kõike toimuvat ja Armstrongi peale sülitamist jälgin šokiseisundis. Ma ei teadnud, et midagi sellist meeskonnas toimus, kui see muidugi üldse toimus," oli Jekimov kahtleval seisukohal.

"Olen pettunud endistes meeskonnakaaslastes, kes räägivad dopingu kasutamisest üldistades. Pooled tollased tiimi liikmed ju risti vastupidi dopinguga seotust eitavad. Mina kuulun sellesse teise poolde. Olen hämmingus, mida lehes kirjutatakse. Jääb mulje, et ma sõitsin hoopis teises meeskonnas või oli dopingu pruukimine sedavõrd hästi varjatud, et mina ei kuulnud, ei näinud. Kui vastaspool räägib tõtt, siis peaks neil olema ka tõendusmaterjali. Midagi vettpidavamat peale sõnade," oli kolmekordne olümpiavõitja veendunud.

Jekimov võitis kolm olümpiakulda aastatel 1988, 2000 ja 2004. Oma esimesel olümpial tuli ta võitjaks trekil meeskondlikus jälitussõidus, Sydneys ja Ateenas võidutses maanteel eraldistardis.