"Arvestades, kui tühjaks ma suutsin end sõita ja et lõpus juba krambid kimbutasid, siis olen tulemusega rahul," rääkis Kangert Delfile. "Samas sain ka õppetunni. Sellise ilmaga, nagu temposõidu päeval oli, pidanuks veelgi enam sõidu eel energiat sisse laadima. Jahe ja märg ilm võtavad kohtuvalt palju energiat," lisas Kangert.

Lisaks ei vedanud stardirivi tagumises pooles olnud meestel tuulega. Kui võidumees Kirienka sai esimesed 30 kilomeetrit läbida oludes, kus tuult polnud, siis Sanchez, Contador, Kangert jt pidid vatte välja pressima korralikus vastutuules. "Arvan, et kaotasime sinna enam kui minuti. 20 parema hulgas on päris palju mehi, keda tavapäraselt temposõitudest niivõrd kõrgelt kohalt ei leia," kommenteeris Astana liidrit Fabio Arut enam kui pooleteise minutiga edestanud Kangert.

Tänane velotuuri 15. etapp (165 km) viib ratturid kõrgmägedesse, finišeeritakse Itaalia kuulsas suusakuurortis Madonna di Campiglios. Trassile jääb kolm pikka tõusu, neist finišitõus 15,5 km pikkune. Keskmine tõusuprotsent 5,9 ja maksimaalne protsent 12. "Usun, et etapil võib huvitavaid asju juhtuda. Ootan huviga. Kui enesetunne ja vorm on head, siis sellised päevad ei heiduta, vaid vastupidi tõstavad toonust. Eks selgub, mis taktikaga me etapile üldse läheme. Fabio Aru kaotab pärast eraldistarti Alberto Contadorile umbes 2,5 minutiga ja vaevalt, et me keskendume tuuri lõpuni teise koha kaitsmisele. Eesmärgid on ikka kõrgemad. Meil on taktikalisteks mängudeks ruumi, esikümnesse mahub kolm Astana ratturit," andis Kangert ridade vahelt mõista, et Astana on valmis initsiatiivi võtma ning ründama.