Kangert lõpetas velotuuri 21. kohal olles Astana tiimi parim. Lisaks "kühveldas" ta end 14,3 km pikkusel siledal eraldistardiga sõidul esikümnesse, mis üllatas kõiki. "Peale eraldistarti jagasid ülemused kiidusõnu. Olin ka ise pisut üllatunud, et nii hästi välja kukkus. Jalg oli tõesti hea," kommenteeris Kangert Delfile.

"Avaldasin Astana bossidele soovi minna Baski velotuurile ning nad rahuldasid selle soovi. Nüüd üritan nädala vähe kergemalt võtta ja tuuril löögihoos olla. Ei teagi täpselt, millise koosseisuga me starti läheme. Eks paistab, kas pean kedagi aitama või saan ise tulemust teha," lisas Kangert.

Ülinõudlik, viiest mägede-etapist ja 18,9 km pikkusest eraldistardist koosnev Baski velotuur algab 2. aprillil Güeñes´is. Kõige lihtsamatel päevadel jääb ratturite teekonnale viis mäefinišit.

Mullust võitu asub kaitsma 36aastane sakslane Andreas Klöden (RadioShack-Nissan), nimekamatest mitmepäevasõitjatest on eelülesandmise põhjal stardis veel Fränk Schleck, Bradley Wiggins, Juan Jose Cobo, Alejandro Valverde, Vincenzo Nibali, Damiano Cunego, Michele Scarponi, Levi Leipheimer jt. Seega tõeline kuulsuste paraad.