Noormeeste 71,8 km pikkusel grupisõidul pääses peagrupist lahti 6-liikmeline grupp, kes jagas omavahel ka medalid. Teisipäeval eraldistardiga sõidus pronksmedali võitnud Gleb Karpenko tegi distantsi lõpus küll võimsa ponnistuse ja sai mõned jooksikud kätte, kuid seekord jäi laeks 5. koht. Teised Eesti koondise liikmed Erki Laanemäe ja Toomas Vool teenisid tihedas võistluses vastavalt 27. ja 29. koha. Võistlejaid oli ligi sada, võit läks Itaaliasse.

Neidude 44,2 km pikkune grupisõit pakkus vihmast libeda tee tõttu arvukalt ohtlikke momente ja kukkumisi, kuid Eesti rattur Aidi Gerde Tuisk suutis riske trotsides finišeerida liidergrupis seitsmendana. Protokolli läks sama aeg, mis belglannast võitjal Diana Scavonel - 1:08.21.

Samuti peagrupis lõpetanud Carol Kuuskman sai 25. koha. Anet Sirvel oli 63., kaotust peagrupile pisut üle nelja minuti. Startijaid oli 73.

Iga kahe aasta tagant korraldataval Euroopa noorte olümpiafestivalil saavad osaleda sportlased vanuses 14-18 aastat. 2017. aasta suvise Euroopa noorte olümpiafestivali programmis on kümme spordiala ja kokku jagatakse välja 39 medalikomplekti, festivalil osaleb 3500 sportlast-treenerit 50 riigist. Noorte olümpiafestivali eesmärk on propageerida sporti ja olümpiaväärtusi, inspireerida noori spordiga tegelema ning edendada ausat mängu ja sallivust.