Esmane lõikus tehti Luksemburgis, vahetult pärast kukkumist Flčche du Sud velotuuril. "Ega rattasõidus tuleb ikka kukkumisi ette. Ei midagi sellist, millele liigselt tähelepanu osutada," vaatas vahejuhtumile külma kõhuga tagasi Nõmmela. Ehkki käsi sõita kannatab, ei riskinud ta kodusel UCI velotuuril starti minna. "Järske liigutusi ja manöövreid ma parema käega teha ei saa. Järsult pidureid vajutada näiteks, spurte teha. Täit keharaskust ei saa käele toetada. Aga rahulikult sõita kannatab, trenni teha saan," kirjeldas 22-aastane tallinlane oma seisundit.

Õige pea Nõmmela stardijoonele siiski läheb, sest ta teeb Leopardi meeskonnaga kaasa 1.-5. juunini toimuva Luksemburgi velotuuri. Seal osalevad tervelt viis World Touri tiimi - Tinkoff, IAM Cycling, BMC, Lotto-Soudal ja Orica GreenEdge. „Ettevalmistus tuuriks sai mõistagi kannatada, aga loodan olla sellises konditsioonis, et suudan meeskonda aidata. Avapäeval on proloog ja siis neli grupisõitu. Saab kindlasti olema väga raske võidusõit,“ ei hakanud Nõmmela liigseid illusioone looma.

Tal on Luksemburgis registreeritud Leopard Pro Cycling tiimiga aastane leping. Ideaalis võiks kohe esimese aastaga sammu edasi teha. "Arenemiseks on see klubi hea, aga eesmärk on ikkagi pääseda võimalikult kiirelt kõrgemale tasemele. Kas õnnestub kohe aastaga samm edasi teha, eks paistab. Soov igatahes on. Praegu kuulun veel U23 vanuseklassi ja see võib suurematele tiimidele olla argument,“ arutles Nõmmela.

Hooaja teises pooles on sihikul EM ja MM. „Ambitsioon on mõlemal tiitlivõistlusel tulemust teha. Aga tähtsaid võistlusi on veelgi. Rahvuste Karika etapid ja loodan, et saame koondisega peale Tour de l`Avenirile. See on samuti väga hea võistlus, kus ennast näidata. Maailmameistrivõistluste grupisõit saab olema uus kogemus. Ma pole kunagi varem oktoobri keskel võidu sõitnud. Hooaeg venib väga pikaks, loodan, et pean vastu.“