178,7 kilomeetri pikkuse künkliku etapi võitis lõpukilomeetritel favoriitide grupist põgenenud hispaanlane Omar Fraile (Caja Rural), kes möödus varem juhtgrupist põgenenud hollandlasest Maurits Lammertinkist (Roompot Oranje) ning võttis etapivõidu, kirjutab Rattaprofid.ee. Hollandlane kaotas võitjale kolm sekundit. Jakin, kes etapi lõpuosas ka paar korda favoriitide grupist põgeneda üritas, kaotas kolmandana võitjale 7 sekundit.

"Võib tinglikult öelda küll, et olen elu vormis," kommenteeris Jakin Delfile. "Kuigi etappide algused sellel tuuril on mulle reeglina olnud rasked, siis lõpus läheb tunne suurepäraseks. Neljas etapp toimus ringide peale, kus üritasin ka eest ära sõita ja saingi vahepeal 15 sekundilise edu, ent tagant tuldi ikkagi järgi," lisas 14 km enne finišit rünnanud Jakin. Ta sõitis üksi ees neli kilomeetrit. "Ringil oli munakivi tõus ja laskumine, mis mulle sobis. Tunnen end munakivil hästi. Nüüd pole muud, kui viimasel päeval tuleb poodiumikohta hoida."

Gert Jõeäär (Cofidis) lõpetas sõidu suures grupis, mis kaotas võitjale üle 18 minuti ning sai kirja 97. koha.

Velotuuri üldliidriks tõusis etapil kuues olnud leedulane Ignatas Konovalovas (Marseille 13). Senine liider Bryan Coquard (Europcar) langes teiseks (+0.20) ning Jakin tõusis kolmandaks (+0.31). Jõeäär langes 62. kohale.

Vaata 4. etapi lõpukilomeetreid: