20 kilomeetril Meegaste vahefiniśis võidu võtnud Austa sõnul said Pruus ja Tarvis eest ära Kuutsemäe tõusul. „Peeter Pruus kiirendas tõusu lõpul kõigist mööda ja sai väikse vahe sisse. Sealt tuli üks asfaltkattega lõik, kus ta Tarvist veidi ootas. Neil oli kahekesi lihtsam sõita ja sealt see vahe tuli. Sain aru, et mina enam järele ei jõua. Siis oli eesmärk lõpuni minna, aga 25 km üksi sõita oli päris karm kannatus. Ma ei oodanud, et nad nii vara ründavad, see tuli üllatusena,“ ütles Austa.

Otepääl neljandaks tulnud Erki Pütsep jäi esikolmikust maha enne Meegaste mäge. Austa sõnul oli seal kandis kolm väga karmi tõusu ja nendest tuli lihtsalt üles joosta. „See oli maratoni üks kõige raskem koht, panin täiega, sest eesmärk oli vahefiniś võita. Püta jäi sellel kilomeetril minust umbes kahe minutiga maha. Pärast finiśit teatas, et temast jooksjat ei saa.“

XXL-sõidu 83 km distantsil oli parim mees Kalle Kriit, kes läbis trassi ajaga 3.22.53. Toomas Lepik jõudis finiśisse teisena ajaga 3.24.48 ning Joonas Maanurm kolmandana ajaga 3.26.34.

Peeter Pruus jäi sõiduga rahule. „Võistlus oli äge, rada igati raske,“ sõnas Pruus.

Noorte- ja matkasõidu võitis M14-klassis sõitnud Madis Mihkels ajaga 1.03.51, parim neiu oli N12-klassis võistelnud ja üldjärjestuses viiendaks jäänud Laura Lizette Sander 1.09.23-ga.

Kokku registreerus 83 km trassile 142, 49 km maratoni distantsile 389 ja noorte- ning matkasõidule 131 ratturit. Lastesõitudel lustis 125 spordisõpra.

Võistlus täispikkuses: