“Meil on olnud au töötada koos tiimiga kaheksa hooaega ja me oleme uhked kõigi selle aja jooksul saavutatud võitude üle. Tahame tänada nii tänast meeskonda kui ka varasemaid tiimiliikmeid alates Bjarne Riisist ning teiste hulgas Alberto Contadori, Peter Saganit, vendasid Schlecke, Fabian Cancellarat, Carlos Sastret, Matti Breschelit, Chris Anker Sørenseni ning kõiki teisi rattureid, kelle kirg ja pühendumus on toonud kuulsust tiimile ja sponsorbrändile Taanis ja üle maailma," märkisid pressiteate vahendusel Saxo Banki asutajad ja kaastegevjuhid Lars Seier Christensen ja Kim Fournais.

"Eriti tahame tänada tiimi tänast omanikku Oleg Tinkovi ja Tinkoff-Saxo tiimi juhtkonda partnerluse eest. Loodame lõpetada käimasoleva hooaja üheskoos stiilselt, sest jalgrattaspordil on meie südames eriline koht ja me soovime tiimile jätkuvat edu.”

2013. aastal Riisi käest tiimi väidetavalt 4,5 miljoni euroga soetanud ärimees Tinkov näeb asja vähe teises valguses. "Saxo Bank lahkus meeskonna juurest, kuna soovisin, et nad panustaks järgmisel aastal enam, aga nad ei tulnud ettepanekuga kaasa. Neil pole reaalset raha, et suursponsoriks olla. Riis tegi neile alati erihinna, aga see ei ole minu stiil," vahendab Tinkovi sõnu cyclingnews.