"Girole praegu pigem mitte," vastas Treier lähiaja võistluste kohta. "Ma ei tunne ennast nii vormis olevat. Kui hooaja lõpus peaks vorm tulema, siis võib-olla hooaja lõpuvõistlused teen kaasa."

Tänase rattaralli võit oli mulluse Londoni olümpia järel karjääri lõpetamismõtteid mõlgutanud Treieri jaoks üllatus. "Starti läksin natuke ebakindlalt. Vorm pole nii hea kui eelmistel aastatel. Lõpu poole palusin Tartu Ülikooli Akadeemilise spordiklubi poistelt, kas nad aitaksid mind. Tundsin, et ei oleks olnud üksi võimeline võitma. Soomlane püsis kuni lõpuni mu tuules. Kuulsin tagant raginat, et tal rattaga juhtus midagi," rääkis Treier.

Treier treenib rahulikult Eestis ja võtab siinsetest võistlustest, mis võtta annab. "Varsti peetakse siinsamas Tartu lähedal veteranide tuur - kolm päeva, lühikesed etapid, aga paremat siin praegu saada ei ole," sõnas ta.

"Juba hooaja alguses oli plaanis sel aastal rahulikumalt võtta. Nii on ka läinud. Ei ole midagi üllatavat, et vorm nii hea ei ole. Kiiruslikust vastupidavusest jääb puudu. Selge see, et kui välismaal tihemini võistleks, tuleks vorm kiiremini."

Treier Tour of Estonia ja Tartu Rattaralli võitnud Gert Jõeäärest: "Super üllatus. Mul on väga hea meel, kui kodus eestlased võidavad. Ja veel selline mees, kes ei ole veel väga palju võitnud. Ta on kindlasti neid võite väärt."