Võistluspäeva eelviimane start oli meeste eliitklassi ja U23 ratturite päralt, kes pidid läbima 24 korda 1,7 kilomeetri pikkust ringi. Schultz ründas, kui läbitud oli pool võistlusmaast ning pääses üksi eest ja kasvatas edumaad iga ringiga. Peagi oli selge, et Pelotoni rattur korjab vahefinišitest maksimumpunktid ning kroonitakse Eesti meistriks. 22-liikmelises peagrupis kogus teisena kõige rohkem punkte Vahur Valvas (Rein Taaramäe Rattaklubi), kellele järgnes Karlo Aia (Pärnu Kalevi Spordikool). Samas sõidus peetud U23 vanuseklassi arvestuse parim oli Siim Jalakas (Kalevi Jalgrattakool), Peeter Tarvise (Rietumu-Delfin) ja Aksel Nõmmela (CFC) ees.

Naiste eliitklassis läks samuti meistritiitel Pelotoni rattaklubile ning esikoha teenis Liisa Ehrberg. Naiste võistlusmaa pikkuseks oli 10 ringi ning teise kohaga lõpetas Kristel Koort (Investment Agency Team), kolmas oli Krista Karing (Kalevi Jalgrattakool). Sama sõidu arvestuses selgitati ka naisjuunioride meistrid ning võidu teenis Kärolin Varblane (Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi). Järgnesid Kelly Kalm (CFC) ja Mari-Liis Mõttus (Haanja Rattaklubi).

Tuline lahing käis ka meesjuunioride arvestuses, kus värskelt välisvõistlustel Eesti koondist esindanud noormehed võitlesid medalite nimel. Eesti meistriks tuli Karl-Arnold Vendelin (Vändra Viko), kes edestas kõigest ühe punktiga Kirill Tarassovit (Kalevi Jalgrattakool). Kuue punktiga võitjale alla jäänud Norman Vahtra (Rein Taaramäe Rattaklubi) pidi leppima kolmanda kohaga.

Meistrivõistluste päeva viimases stardis läksid rajale seeniorid ja sportklassi ratturid, kus Mihkel Jüri pani kuldse krooni Pelotoni võistluspäevale, olles parim sportklassi arvestuses. Talle järgnesid klubikaaslased Mikk Vaaks ja Janar Jermakov. Seenioride arvestuses teenis esikoha Tarmo Kopli (Hawaii Express), Kuldar Põdra (Peloton) ja Tõnno Palmi (A&T Sport) ees.

Noorte vanuseklasside esikolmikud:

M-14

1. Karmo Kutser (Raplamaa rattaklubi Komo)
2. Markus Pajur (Kalevi Jalgrattakool)
3. Egerd Enok (Nõmme Rattaklubi)

N-14

1. Mathilde Manuela Nigul (CFC)
2. Kristel Sandra Soonik (Viljandi Rattaklubi)
3. Indra Kutser (Raplamaa rattaklubi Komo)

M-16

1. Jaagup Vaar (Pärnu Kalevi Spordikool)
2. Siim Lepik (Tartü Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi)
3. Aaron Otto Stalde (CFC)

N-16

1. Merili Sirvel (Rakke Giant Team)
2. Laura Helene Luht (Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi)
3. Kristella Kaasik (Kalevi Jalgrattakool)