Grupifinišis sai leedulase järel teise koha Jaan Kirsipuu (Champion System). Etapil korduvalt jooksikute hulka mahtunud Erki Pütsep (Alpha Baltic) oli neljas. Peagrupp sai ajaks 4:02.44, mis teeb keskmiseks kiiruseks 43,5 km/tunnis.

20 parema hulka mahtusid eestlastest täna veel Saaremaa Viiking klubi esindav Reijo Puhm (17.), CFC Spordiklubi eest sõitev Caspar Austa (19.) ja Mart Ojavee (20.). Panevežise lõpuringidel kuulusid Ojavee ja Ivo Suur (Nissan ProShop) 8-liikmelisse juhtgruppi, mis veel 15 km enne finišit edestas peagruppi 40 sekundiga. Üksmeelt siiski ei leitud ning grupp saadi kätte.

Velotuuri kokkuvõttes on kaksikvõim leedulastel. Juhib eilse proloogi kiireim mees Bagdonas, teist positsiooni hoiab Ramunas Navardauskas. Esikümnesse mahub ka kaks eestlast. Kirsipuu kaotab Bagdonasele kolmandana 17 ja Ojavee üheksandana 20 sekundit.

Parimale noorratturile mõeldud särki hoiab enda käes Navardauskas, mägedekuninga särki tänase ainsa mäefiniši võitnud lätlane Andris Smirnovs (Rietumu-Delfin). Meeskondlikus arvestuses juhib Leedu koondis, Venemaa koondise (+8 sek) ja Differdange profiklubi ees (+12 sek).

Homme peetakse velotuuril teine etapp, mis viib ratturid Panevežysest Šiauliaisse. Etapi pikkuseks on 159 km.