Üldliider Kulik oli tänasel etapil seitsmes, kaotades võitjale 21 sekundiga. Kulik oli velotuuri kõige võitluslikum rattur, mille arvestusse läksid nii vahefinišite kui ka lõpufinišite punktid.

Tuuri viimasel päeval pääses üsna kiirelt eest 6-liikmeline jooksikute grupp. Lätlane Armands Becis (Rietumu-Delfin) võitis päeva mõlemad vahefinišid Smiltenes (42 km) ja Strencis (101 km) ning kindlustas sellega endale aktiivseima ratturi rohelise särgi. Kuna pärast teist vahefinišit otsustas Becis peagruppi tagasi vajuda, siis said teised jooksikud võimaluse heidelda etapivõidu eest. Becis oli liidri jaoks ainus oht jooksikute hulgas ja seejärel ukrainlastel esimeste püüdmise huvi kadus.

Ette jäi lõpuks kolmik, millest viimastel kilomeetritel omakorda ründas Rootsi meistrisärgis Gingsjö ja võttis karjääri viienda UCI võidu. Balti tuuril võitis ta etapi ka 2012. aastal. Rootslasest 15 sekundit hiljem oli finišis Saksamaa koondislane Theo Reindhardt ja 17 sekundit hiljem uus-meremaalane Mathew Zenovich (CCT Champion System). Peagrupp kaotas 21 sekundiga. Eestlastest saavutas parimana 30. koha Greg Hallop.

Kokkuvõttes järgnesid Kulikile soomlane Matti Manninen (+0.06) ja parima noorratturina rootslane Gustav Höög (+0.10). Eestlastest sai 17. koha Kristjan Neemela (+1.39). Velotuuri lõpetas 88 sõitjat.