Aga, ei. Kannapöördeid Taaramäe pole ette võtnud, lihtsalt enam kui 2000 meetri kõrgusel üle merepinna, Sierra Nevada mägedes treeninglaagrit alustades, on olud lumeküllased. Treeninguteks laskuvad ratturid alla orgu, kus lund pole.

Taaramäe veedab Lõuna-Hispaanias Sierra Nevadas kõigepealt kolm nädalat, misjärel siirdub otse Kataloonia velotuurile. Pärast mitmepäevasõidu lõppu läheb ta mägedesse tagasi. Siis algab viimane lihv valmistumaks aasta esimeseks suurtuuriks Giro d´Italiaks.

"Kataloonias olen Joaquin Rodriguezi abiline," teadis Taaramäe täpselt, mis teda 21.-27. märtsini ees ootab. "Meeskonna bossid ise pakkusid, et jätaksin Paris-Nice velotuuri vahele ja ma olin meeleldi päri. Probleeme Achilleuse kõõlusega on mul varemgi olnud ning võistlemisega ei tasu selles seisus kiirustada. Tean omast kogemusest. Mulle tõesti sümpatiseerib, kuidas klubi juhid tekkinud olukorrale reageerisid," oli Taaramäe liigutatud.

Küll tõdes 2011. aasta Tour de France´i 11. koha mees, et Saksamaal Müncheni lähistel läbitud viiepäevane taastusravikuur oli kõike muud kui meeldiv puhkelaager. "Massažilaual ma sõna otseses mõttes poetasin valupisaraid. Niimoodi tehti haiget... aga kõik selleks, et vigastatud piirkonnas hakkaks võimalikult kiirelt peale paranemisprotsess," selgitas Taaramäe. "Eelmisel korral sain jala korda kahe nädalaga, nüüd kulus aega poole vähem."