„Oleme kolmel järjestikusel aastal käinud sellel sõidul osalemas ning tänavune sooritus oli läbi aastate parim. Sõitsime kui üks meeskond ning näha oli, et poisid jõuavad. Paraku ei olnud õnn meie poolel ning paberile head tulemust kirja ei saanud,“ sõnas sõidujärgselt U23 koondise juhendaja Riho Räim portaalile Rattaprofid.

Munakivilõikudega sõidu algfaasis õnnestus Mihkel Räimel koos nelja kaaslasega peagrupist põgeneda, kuid umbes 20 kilomeetrit enne finišit sai kõvasti väiksemaks jäänud peagrupp jooksikud kätte. Võitja selguski 17-mehelises grupifinišis. Groenewegeni järel oli teine norralane Kristoffer Skjerping ning kolmas belglane Tiesj Benoot. Finišisirgel toimus ka kukkumine.

„Mihkel oleks kindlasti esimesse gruppi pidama jäänud, kuid paraku tekkisid tehnilised probleemid ning tuli vajuda teise gruppi, kus olid ka Oskar Nisu ja Timmo Jeret,“ lisas Räim.

Lõpuprotokolli sai parima tulemuse Nisu, kes lõpetades 58. kohaga. Räim oli 62. ja Jeret 65. Kõik kaotasid võitjale 4 minutiga.

Peeter Tarvis kaotas võitjale 8.37 ning sai 91. koha. Viimastel sõitudel heas hoos olnud Martin Laas kukkus ning katkestas. Katkestas ka Kristian Neemela.

Kolmapäeval osaleb Eesti U23 maanteekoondis Prantsusmaal toimuval Rahvuste Karika teisel osavõistlusel La Côte Picarde.