Nõmmela hea sõit märkis Eesti koondisele loetud päevade jooksul juba teist õnnestumist. Mihkel Räim saavutas nädalavahetusel kuuenda koha U23 Tour de Flandria klassikul.

La Cóte Picarde oli ootuspäraselt närviline ja kukkumisi toimus palju. „Lõpuringidele jõudes läks kõvaks andmiseks. Peagrupp tõmmati laiali ja saime Ekke-Kaur Vosmaniga esimestega kaasa," kommenteeris Nõmmela. "Finiši eel hakkasid jalakrambid küll kimbutama, kuid suutsin siiski viiendale kohale spurtida. Meeskond aitas mind hästi ja võistluspäevaga võib igati rahule jääda,“ lisas CFC spordiklubi kasvandik.

Võidusõidu lõpus toimunud paljudest kukkumistest ei pääsenud ka eestlased ning Ekke-Kaur Vosman sõitis õnnetul kombel teeäärde pargitud autole sisse, maandudes sõiduauto katusele, mille tagajärel purunes tema jalgratas. Õnneks Vosman ise tõsiseid vigastusi ei saanud. Võidusõidu lõpetas ta varurattaga, saades kirja 99. koha (+4.38).

Tulemuse said kirja ka Josten Vaidem ja Norman Vahtra. Vaidem teenis 89. (+2.50) ja Vahtra 100. koha (+4.38). Nõmmela jaoks tublilt tööd teinud Timmo Jeret ja Steven Kalf tulemust kirja ei saanud.