Eestist osales neil võistlustel kolm Tartu ratturit. Eestlased said enne jõuproovi rajal teha viis treeningut ja sellest oli suur kasu. Rada õpiti korralikult selgeks ja selle põhjal tehti ka sõidu plaan.

Ilmaolud küll võistluseks pisut muutusid, aga see meie ratturite sõidukiirust ei muutnud. Kohal olid erinevate vanuseklasside nii maailma kui Euroopa meistrid. Meie noorematele ratturitele, Ruudi Lumistele ja Sten Tristan Raidile oli nii kõrge tasemega võistlusel osalemine esmakordne. Miina Ojasild osales küll juba mitmendat korda.

Esimesena läks võistlustulle Ruudi Lumiste B8 vanuseklassis, pääsedes kvalifikatsioonist edasi poolfinaali ehk 16 parema hulka. Seal pidi ta leppima küll seitsmenda kohaga, aga debüüt oli igati korralik.

Teisena oli meie ratturitest võistlustules Sten Tristan Raid B9 vanuseklassis. Tema saavutas kvalifikatsioonisõitudes teise, kolmanda ja esikoha ning jõudis kindlalt edasi. Kuna Raidi vanuseklassis oli sõitjaid rohkem, siis pääses Sten esmalt veerandfinaali, kus sõitis välja teise koha. Poolfinaalis oli eestlane taas teine ning finaalis kolmas. Võitis Cen Miha Sloveeniast, teise koha saavutas Venturini Terry Prantsusmaalt.

Kolmandana oli meie ratturitest stardis Miina Ojasild G13 - 14 vanuseklassis. Endast aasta vanematega võisteldes jäi ta napilt poolfinaalist välja.

Teisel võistluspäeval jõudis Ruudi Lumiste taas poolfinaali ja teenis seal kuuenda koha. Sten Tristan Raid oli poolfinaalsõidus esikolmikus, kuid elas siis üle kukkumise ja jäi finaalist välja. Miina Ojasild eelsõitudest edasi ei pääsenud.

Meie ratturite järgmine start on juba eeloleval nädalavahetusel, kui toimub järjekordne Läti meistrivõistluste etapp Jelgavas.