Täna lõpetas Jõeäär turvaliselt peagrupis ja sai 19. koha. Etapivõidu võttis grupifinišis itaallane Angelo Furlan, kes triumfeeris Tallinn-Tartu GP-l ka 2011. aastal.

"Arvasingi, et saame täna särgi kaitsmisega hakkama. Õnneks ilm ka soosis meid. Vastutuul ja meie jaoks ideaalse stsenaariumi järgi kulgenud sõit. Neli mitte nii väga ohtlikku meest said eest ära ja meie kontrollisime sõitu lõpuni," kommenteeris Eesti koondise mees pressikonverentsil.

Juba etapi esimesel tunnil rebisid end peagrupist lahti poolakas Mateusz Komar (BDC-MarcPol), rootslane Mats Andersson (Concordia Forsikring), poolakas Andrzej Bartkiewicz (Team Wibatech) ja Samuel Pökälä (Soome koondis). Jooksikud saadi siiski enne finišit kätte.

Homme on kavas velotuuri viimane etapp, Tartu Grand Prix. "Homme saab kindlasti palju raskem olema. Punt läheb kindlasti laiali ja peab olema ise mees, et särki kaitsta. Meeskonnale nii palju loota ei saa. Rajal on kaks rasket tõusu, profiil on väga raske," lisas ta.

Jõeääre edu rootslase Fredrik Ludvigssoni (Team People4You-Unaas Cycling) ees on kõigest 4 sekundit. Sakslast Stefan Schumacherit (Christina Watches - Onfone) edestab eestlane 7 sekundiga.

Vaata Jõeääre kommentaari pressikonverentsilt!