Kangerti müügileti kõrval oli Cofidise varustusega kaubitsemas Rein Taaramäe, kes tuleval hooajal samuti Astana mees. Kangerti käest tal Astana vormi vähemalt seni pole saada õnnestunud.

"Ma arvan, et Rein ei jõua minu käest riideid osta. Temale müüksin hoopis teise hinnaga. Eks ta peab oma aja ära ootama ja enne jaanuarikuud ta nii kui nii Astana vormi selga panna ei saa. Ta võib ju minu särgi omale koju seina peale panna, selle vastu ma pole," lõõpis Kangert.

Tõsisematel teemadel sai räägitud samuti. Alates augustist on koguni kolm Astana tiimi liiget jäänud vahele dopingu tarvitamisega ja see on tekitanud rattamaailmas palju vastukaja. "See ei tee au ühelegi tiimile, kui mitu meest korraga sellise jamaga tegelevad. Mis sest, et oma tiim, aga õnneks tulevad sellised jamad välja. Minu tegemisi ja treeninguid see loomulikult ei mõjuta, aga ega ma end hästi tunne. Loodan, et selliseid jamasid rohkem ei tule ja see on hoiatuseks kõigile. Ole kus tahes, ole kes tahes, need asjad tulevad välja," rääkis Kangert tõsisel ilmel.