Astana tegi 2012. aasta juulis kalli, kuid targa otsuse. Miljonite eurode eest palgati tiimi liidriks Vincenzo Nibali ja risk õigustas end täielikult. Itaallane on toonud Giro d´Italia ja Tour de France´i võidu. Mida sa veel ihkad!

2010. aastal riskiti ka Tanel Kangertiga. Mängus ei olnud kaugeltki nii suured summad, kuid midagi siiski. Seegi risk õigustas end, sest eestasest on kasvanud Nibalile oluline abimees.

"Kahtlemata oleme Kangerti panusega rahul. Ta on enda peale vahel õigustamatult pahane, kui kõik ei õnnestu ideaalselt. Käib ringi löödud olekuga. Siis ma ütlen talle, et kõik on korras ja homme läheb veel paremini," rääkis Vinokurov, kes just äsja oli lõpetanud kõne Kasahstani presidendiga.

"Kangert on klassiga sõitja, ta on pidevalt õigel positsioonil olemas. Teab oma ülesandeid väga hästi ning koos Fuglsangi ja Scarponiga olid kahtlemata parimad abimehed mägedes. Kahju, et Nibali ei jätnud talle tööd teha viimase mägietapi lõputõusul. Tanel isegi natuke solvus. Vincenzo järgnes tookord Chris Hornerile, kes grupist kiirendas. Ja nii ei saanudki Tanel oma panust anda," muigas Astana boss enne Champs-Elyseele auringile suundumist.