Usin saabus sel nädalal Hiinast, kus oli septembris ametis kahel velotuuril. "Kolm nädalat mööda Hiinat tuuritada on paras katsumus. Meile harjumuspäraselt ei toimi seal midagi. Kohati tundub tühja rabelemist meeletult palju ja ka tiimi mitte just kõige ladusam töökorraldus aitab sellele kaasa," vihjas Usin, miks töökoha vahetus aset leiab.

Võimalik, et eestlastest jätkab tiimis vaid mullune Eesti grupisõidumeister Mart Ojavee, kellel on lepingut järel üks aasta. "Meeskond isegi kohendas mu lepingutingimusi vähe paremaks kui need seni olid," rääkis Ojavee. "See tuli puhtalt klubi juhtide initsiatiivil, minul polnud seal midagi nõuda. Hooaeg läks viirushaiguste nahka, korralikku tulemust ma kirja ei saanudki," lisas Ojavee, kes on Champion Systemis sõitnud 2010. aastast.

Jaan Kirsipuu jätkamine Hiina meeskonnas on tema enda sõnul suure küsimärgi all. "Sõitjana kindlasti mitte, spordidirektori või mõne muu ametikoha osas veel läbirääkimised käivad. Aga pigem on võimalused jätkamiseks üsna väikesed," teatas Kirsipuu Delfile. Kuulduste järgi on tiimi taustajõudude hulgas lahkumas ka massöör Laura Lepasalu.