Taaramäe võtab viimased paar nädalat kokku oma facebooki lehel:

Tulin siia 16. märtsil, kui veel tuiskas ja maas oli paks lumi, mis aga sulas mõne päevaga. Selge see, et trenni olen läinud autoga st 15 km rooli keeramist mäest alla (hommikuti on kõrgustes liialt jahe, et kohe rattaga alla hakata sööstma).

All on olnud suhteliselt soe, esialgu nii 15-17 kraadi, kuid nüüd viimase kümne päevaga on kevad tulnud ja sooja stabiilselt 20-23 kraadi. Absoluutselt kõik trennid on läinud kümnesse, väsimus pole külas käinud, pigem vastupidi...

Nädala lõpp paistab ja samas ka laagri lõpp st pühapäeval ei ole ma enam üksik mäe guru, vaid liitun meeskonnaga, et esmaspäeval Baskimaa velotuuril startida. Hetke vormi jätan treeningute põhjal vaid enda teada, eks uuel nädalal näis, kas stopp tuli või esituli.

Üks asi teeb muret küll, lugesin hommikul uudiseid ja statistika järgi pruugivad enam dopingut üle 30 aastased ratturid. Minu vanus läheneb kolmekümnele! Tahaks ikka karjääri puhta poisina lõpetada, seega pikka pidu enam ei ole!!!! Paar aastat veel ja ratas varna. 

*********

6.-11. aprillini vältaval Baski velotuuril on Astana meeskond eelülesandmise põhjal väljas järgmises koosseisus: Mikel Landa, Michele Scarponi, Bakhtõar Kožatajev, Miguel Ingel Lopez, Aleksei Lutsenko, Luis Leon Sanchez, Rein Taaramäe ja Lieuwe Westra.