Leedu viimaste aastate eraldistardi valitseja on võitnud etappe nii Tour de France'il kui ka Giro d´Italial. Viimasel isegi liidrisärki kandnud. 27-aastasele Navardauskasele on see esimeseks korraks osaleda Balti Keti velotuuril.

Lisaks Leedu koondisele teeb velotuuril kaasa veel Leedu amatöörklubi Top Team - Ultrabike, mille ridadest leiab aastaid Pro Touri tiimides sõitnud Tomas Vaitkuse. 2013. aasta lõpus karjääri lõpetamisest teatanud Vaitkus on tänavu taas kõvasti trenni teinud ja kohalikel võistlustel osalenud. 33-aastane leedulane võib tänu kogemustele olla ohtlik igal etapil. Joonel on ka Leedu üks tugevamaid noorema põlvkonna rattureid Paulius Šiškevičius, kes hoolimata oma noorest east on juba Leedu meister grupisõidus. 21-aastane leedulane sõidab igapäevaselt profitiimis An Post - Chain Reaction. Balti Keti velotuuril on varasemalt tugevaid esitusi teinud Zydrunas Savickas, kes möödunud aastal oli kokkuvõttes seitsmes ja 2013. aastal koguni kolmas.

Balti Keti velotuuril startivate ratturite esialgse nimekirjaga saad tutvuda SIIT!

Velotuuri otseülekandeid on võimalik jälgida nii tuuri kodulehel kui Delfis. Esimene etapp Tallinnast Pärnusse algab teisipäeval, 18. augustil kell 12.