"Kannatuste nädal sai pauguga läbi. Ega siit suurt loota poleks enam olnud, aga paranemise ja taastumise lootus püsis hinges. Oleks kümme päeva tahtnud ikka ära teha ja kui siis pärast puhkepäeva ka parem poleks olnud, oleksin pooleli jätnud," kirjutas õnnetusest imekombel kergemate vigastustega pääsenud Taaramäe oma Facebooki lehel.

"Tänane oli õudusunenägu. Kõige hullem, mis ratturiga üldse juhtuda saab, on see, et auto sõidab tagant hooga selga, sest olukord on kontrollimatu. Kedagi süüdistama ei hakka, kuid kindlasti magas see juht seal roolis. Ma ei nuta kunagi, aga seekord ei saanud 15 minutit millestki aru ja ainult vesistasin. Mitte valust, vaid šokist. Õnnelik päev siiski, olen elu ja tervise juures. Võib-olla annab aimu toimunust väike pilt mu rattast," lisas Taaramäe oma postitusele pildi.

Taaramäe selgitas juhtunut ka Katjuša meeskonna Facebooki lehel: "Ma pole päris kindel, mis juhtus. Jäin peagrupist maha ja sõitsin üksinda ning siis ühel hetkel olin lihtsalt teepervel maas. Sain aru, et auto sõitis mulle tagant otsa. Mul oli õnne, et ma luumurdudeta pääsesin. Ratas oli viieks-kuueks tükiks."

Taaramäe lisas, et oli talle otsa sõitnud juhi peale alguses väga vihane, kuid hiljem võttis tema vabanduse vastu.