Sarnaselt oma nooremale vennale Valentin Iglinskile ootab Maksimi 4-aastane võistluskeeld. Ka Valentin jäi vahele EPO tarvitamisega. Mõlemad on enamuse profikarjäärist sõitnud Astana meeskonnas.

Vastavalt MPCC (Movement for Credible Cycling) kokkuleppele jääb Astana eemale hooaja viimaselt WorldTouri jõuproovilt, reedel algavalt Pekingi velotuurilt. Kui ProTouri tasemega meeskonnas avastatakse 12 kuu jooksul kaks või enam dopingujuhtu, peab meeskond alates järgmisest WorldTouri jõuproovist end kaheksaks päevaks võistlustest eemaldama. Astana seni otsusega venitas, et meeskond saaks kaasa teha klassikul Il Lombardia ning kodusel ühepäevasõidul Tour of Almaty. Tõenäoliselt seepärast teatati ka Iglinski soovist taotleda B-proovi analüüs.

33-aastane Maksim Iglinski võitis 2012. aasta aprilli kõrgelt hinnatud Liege-Bastogne-Liege klassiku ning oli mullu grupisõidu maailmameistrivõistluste kaheksas mees. Tänavu aitas ta Tour de France´i üldvõiduni itaallase Vincenzo Nibali. Positiivseks osutunud proov võeti Iglinskilt üks päev pärast Prantsusmaa velotuuri lõppu.