Seekordne esitlus oli vähe erilisem, sest pidulik aktsioon oli ühtlasi pühendatud Kasahstani iseseisvuse 25. aastapäevale. Meeskonda rahastab teadupärast suures mahus presidendi Nursultan Nazarbajevi riiklik fond ning sellise tähelepanu eest tuleb midagi ka vastu anda.

Tiimi peamänedžeri Aleksandr Vinokurovi sõnul on 2017. aasta kõrgeimad eesmärgid jätkuvalt seotud suurtuuridega. Läbi aastate on Astana saanud suurtuuridel kaheksa esikohta, millele loodetakse lisa. Suurimad ootused on 26-aastase itaallase Fabio Aru peal, kes 2015. aasta sügisel võidutses Vueltal ning on Giro d`Italial kahel korral kokkuvõttes mahtunud poodiumile. Aru abilisena peaks Girol joonele minema ka Kangert.

Astana Pro Team 2017 koosseis:

Fabio Aru, Zhandos Bizhigitov, Pello Bilbao, Matti Breschel, Michael Valgren, Oscar Gatto, Andriy Grivko, Dmitri Gruzdev, Laurens De Vreese, Artjom Zakharov, Andrei Zeits, Arman Kamõshev, Dario Cataldo, Tanel Kangert, Bakhtiyar Kozhatajev, Miguel Angel Lopez, Aleksei Lutsenko, Riccardo Minali, Moreno Moser, Luis Leon Sanchez, Michele Scarponi, Nikita Stalnov, Paolo Tiralongo, Ruslan Tleubajev, Daniil Fominõhh, Jacob Fuglsang, Jesper Hansen ja Sergei Tšernetski.