"Ei taha senistest juttudest suurt numbrit teha, aga huvi on minu vastu tuntud. Üks Prantsusmaa tiim. Kui õnnestub samm edasi teha, siis pääseks CC Villeneuve St Germain amatöörklubisse, nii-öelda minu kohale pärnakas Timmo Jeret. See oleks temale omakorda heaks väljaundiks," sõnas Jakin.

Tänavu Prantsusmaal koos proffidega võisteldes ühepäevasõitudel kolmel korral esikümnesse mahtunud Jakin võimalikku kosilast nimetada ei taha. Eeldatatvalt on tegu kas Big Mat - Auber 93 või Roubaix Lille Metropole profiklubiga. Pole võimatu, et Jakin võib ühineda ka Champion System meeskonnaga, kui Mart Ojavee ja Jaan Kirsipuu suudavad tiimis head lobitööd teha.

Eliitamatöörklubide Prantsusmaa karikavõistluste 8. etapi võitis Pierre Luc Perichon (Dijon), Jakin oli viies, tema klubikaaslane Risto Raid 18. ja Silver Schultz (Espoir Cyclist Saint Etienne Loire) 31. Eestlaste teenitud punktid tõstsid CC Villeneuve St Germaini meeskonna hooaja kokkuvõttes seitsmendale kohale, klubide arvestuse pani kinni CC Nogent-sur-Oise.