Briti järel oli grupifinišis teine norralane Edvald Boasson Hagen (Sky) ja kolmas sakslane Andre Greipel (Omega Pharma - Lotto). Rein Taaramäe (Cofidis) sai sama ajaga 27. koha.

Velotuuri võitis austraallane Cadel Evans (BMC), kes edestas Leopard-Teki värve kaitsvaid Luksemburgi vendasid Andy ja Fränk Schlecki vastavalt 1.34 ja 2.30. Taaramäe sai 11.29 kaotusega 12. koha.

Noorratturite arvestuses oli Taaramäe Pierre Rollandi (Europcar) järel teine. Eestlane jäi prantslasest maha 46 sekundit. Tuuri sprindikuningaks krooniti Cavendish ja mägede arvestuses osutus parimaks hispaanlane Samuel Sanchez (Euskaltel - Euskadi).

Sõidu käik (95 km):

95 km. Grupifiniši võidab Cavendish, kes kroonitakse velotuuri parimaks sprinteriks. Tuuri üldvõit kuulub tänavu Evansile. Taaramäele läheb lõpuprotkolli kirja 12. koht.

83,2 km. Jooksikute edu peagrupi ees on vähenenud 27 sekundile.

73,4 km. Jooksikute edu peagrupi ees on 43 sekundit.

59,5 km. Sprindifiniši võidab Koren, kellele järgnevad Roy ja Paulinho.

59,4 km. Paulinho, Koren, Riblon, Roy ja Bak püüavad Swifti kinni. Jooksikute edu peagrupi ees on 27 sekundit.

55,5 km. Swift on peagrupi ees saavutanud kuuesekundilise edu.

Etapi eel:

Velotuuri liidriks kerkis eilse temposõiduga austraallane Cadel Evans, kes edestab seni kollast särki kandnud Andy Schlecki 2.31-ga. Evans juhib Schlecki ees kokkuvõttes 1.34-ga. Kolmas on Fränk Schleck (+2.30). Noorratturite arvestuses teist positsiooni hoidev Taaramäe on kokkuvõttes 12. kohal, kaotades Evansile 11 minuti ja 29 sekundiga.