Kuna mõlemad meeskonnad olid juba varem edasipääsu kindlustanud, anti mänguaega paljudele tavapärastele vahetusmeestele ning kohtumine tervikuna ei olnud ehk just kõige tulisem ja vaatemängulisem.

Suhteliselt sündmustevaese avapoolaja järel avas skoori 22-aastane Januzaj, kes virutas karistusala paremast äärest ristnurka imelise siseküljelöögi. Inglased küll ähvardasid mängu lõpus mitmel korral, et viigiväravani lõpuks ei jõutud.

Alagrupivõidu saab seega Belgia, kes läheb kaheksandikfinaalis vastamisi Jaapaniga, Inglismaa kohtub 16 parema seas Kolumbiaga.

Paralleelselt toimunud kohtumises kindlustas grupi kolmanda koha Tuneesia, kes sai Panama vastu kaotusseisust 2:1 võidu. Panamalaste tabamus tähendas ühtlasi seda, et sel MM-il said kõik osalenud meeskonnad kirja vähemalt kaks väravat.

Enne mängu:

Belglased ja inglased on suhteliselt veenvalt tõestanud, et nad väärivad sellest seltskonnast edasipääsu: kui Belgia alistas Panama 3:0 ja Tuneesia 5:2, siis inglased alustasid tuneeslaste vastu väga raske 2:1 võiduga, aga purustasid seejärel Panama lausa 6:1. See tähendab, et mõlemal meeskonnal on viimase vooru eel täpselt sama punktisaldo ja ka väravate vahe.

Seetõttu võibki täna mängu tulla küllaltki omapärane olukord: kui Belgia ja Inglismaa peaksid viiki mängima, otsustab alagrupi võitja see, kumb meeskond teenis kõikide grupimatšide peale vähem kollaseid kaarte! Enne viimast vooru on inglastel kirjas kaks, belglastel kolm hoiatust.

Belgia poolelt ei tee kõigi eelduste kohaselt mängus kaasa nende eest juba neli väravat löönud Romelu Lukaku, kes sai eelmises kohtumises Tuneesia vastu väikese vigastuse.

Panama ja Tuneesia saavad samal ajal mängida oma au peale - mõlemal meeskonnal on kirjas kaks kaotust ning mõistagi tahetakse Venemaalt koju sõita nii, et mõni punkt oleks ka näppude vahele jäänud.

Mõlemad kohtumised algavad kell 21.00.

Optibeti koefitsiendid:

Inglismaa võit - 2,7
Viik - 3
Belgia võit - 3,2

Panama võit - 4,30
Viik - 3,70
Tuneesia võit - 1,80