Arvan, et tänane tulemus oli aus. Argentina oli kontrollivam pool, kes hoidis palli rohkem ja üritati rohkem. Nigeeria teadlikult lähtus rohkem kaitsest, neil oli kaistefaasis viiemeheline liin ja mõnel perioodil isegi kuuemeheline kaitseliin. Eks nad teadsid enne mängu, et neile arvatavasti viigist piisab ja läksid selle peale välja.

Aga ma ütleks, et Argentina mäng oli pigem närviline ja nende mängupildis polnud sellist kindlust, et nad kindlasti saavad edasi. Nigeeria alustas teist poolaega palju paremini kui esimest ja kohe poolaja alguses saadi ka tasu. Mängu lõpupoole oli neil ka päris palju võimalusi mäng enda kasuks pöörata ja ma usun, et Argentina oli päris närviline, kui neile see penalti ära löödi ja seis viigis oli.

Kas Nigeeria oleks saanud täna midagi teisiti teha – raske öelda. Usun, et nad andsid endast kõik. Argentina oli palliga kontrollivam, Nigeeria proovis palli saades kiirrünnakutele üles ehitada. Esimesel poolajal oli neil vaid mõni üksik hetk, aga nagu öeldud, siis teisel poolajal olid nad päris ohtlikud. Võib-olla siis jäigi puudu just lõpetamisest viimasel kolmandikul, sest kui see oleks õnnestunud, oleksid nad võinud Argentinat päris korralikult haavata. Nüüd jäi aga endal löömata ja Argentina lõi ise ära.

Nüüd edasises faasis ei saa Argentina ühele mehele ehk Lionel Messile lootma jääda, sest jalgpall on meeskonnamäng. Nad peavad terve meeskonnaga paremini mängima, rohkem tahtma ja rohkem kirge mängu panema. Eks nad said praegu aru, et neil natuke vedas, et edasi said, aga järgmine vastane Prantsusmaa on aste kõrgemal ja nad peavad väga-väga palju paremini mängima.