Loomulikult kui valitsevat maailmameistrit võidetakse, siis see kvalifitseerub üllatuseks, aga ütleme nii et Mehhiko on üks meeskond, kes on üllatusvõimeline siin MM-il ja seda ta tõestas kohe esimeses mängus.

Masinasse löödi mõra sisse

Kui minna väga filosoofiliseks, siis võib öelda, et inimlik emotsionaalsus võitis masinat. See, et Mehhiko pakkus esimesel poolajal ühe lõbusaima mängu, mis siiamaani olnud on, et väga emotsionaalselt ja julgelt mindi rünnakule. Seda oli väga lahe vaadata. Saksa masin töötas nii nagu ta on kogu aeg töötanud, aga täna neil ei olnud lihtsalt viimast käiku. Nad mängisid täna väga kindlalt, aga just esimesel poolajal Mehhiko üllatas neid sellega, et kui tavaliselt minnakse soosikute vastu mängima kaitsvalt, siis Mehhiko mängis rõõmsalt just palli võites. Väga palju mehi läks rünnakule. Loomulikult teisel poolajal nad väsisid ja siis hakkas see kannatamine peale, aga ära nad kannatasid ja ütleme nii, et näitasid ka teistele, et sinna masinasse on võimalik mõra sisse lüüa ja neid ära karistada.

Kes tuleb alagrupi võitjaks?

Selles alagrupis, kus on Rootsi ja Lõuna-Korea, siis nemad kindlasti ei suuda sellist mängu sakslaste vastu pakkuda nagu Mehhiko. Kindlasti see sõltub sakslastest endast, kuidas nad siit alagrupist edasi pääsevad ja sõltub ka Mehhikost, et kui nemad suudavad ka teiste alagrupivastaste vastu niisugust mängu näidata, siis nad lähevad siit esimesena edasi. Sakslastel diisel tuksub õiges rütmis, aga midagi peab siiski muutma just rünnakute lõpetamisel. Kõik olukorrad mängitakse välja, aga teravust lõpus pole.

Sanéga või Sanéta?

Ma arvan, et tänane mäng näitas just seda, et niisugune Sane-tüüpi mängija jäi täna Saksamaal puudu ja need jutud tulevad kõvasti üles. Kui sa vaatad Sane-tüüpi mängijat – kiire, väga otsustav väravate löömises, energiline, mida täna Saksa masinavärgis puudu jäi.