Tulemusest rohkem üllatas mind mängupilt, sest kokkuvõttes ju lõppskoor ja Senegali väravad olid justkui juhuslikud: üks tuli rikošetist ja teise puhul ei saanud Poola mängijad aru, mis väljakul toimub, ning ise ehitasid endale selle värava. Pigem just oligi halvaks üllatuseks minu jaoks see, et Poola ei suutnud endale ehitada mitte ühtegi 100%-list võimalust, sest nende enda värav tuli ju ka standardolukorrast, mitte mängust.

Kindlasti tuleb aga öelda, et täna võitis meeskond, kes töötas kõvasti, kuigi oma väravad lõid nad õnnega pooleks. Ütleksin, et kindlasti polnud see sellel MMil kõige atraktiivsem mäng, vaid pigem jäi mulje, et mõlemal koondisel on rohkem potentsiaali kui nad täna näitasid.

Poolat ootab elu mäng

Kui vaadata H-alagrupi seisu, siis tundus, et Senegal arvestas enda mängus oluliselt rohkem teise kohtumisega (kus Jaapan alistas 2:1 Kolumbia- toim). Nad said aru, et viik võiks anda neile rohkem võimalusi edasipääsemiseks, aga võit andis muidugi veel rohkem. Poola arvatavasti ei arvestanud teise kohtumise tulemust üldse eriti. Mina ootasin Poolalt, et nad oleksid teravamad, sest alguses olid nad rahulikud ning ootasid, kes teeb kaitses esimesena vea – nende õnnetuseks tegid nad ise esimesena vea. Ning pärast Senegali teist väravat läks mäng juba täiesti käest ära Poola jaoks.

Nüüd edasi aga ootab Poolat ning Kolumbiat elu mäng. Üks neist peab võitma ja selle mängu kohta ei saa kindlasti öelda, et kumbki oleks favoriit. Teine voor tuleb huvitavam kui esimene ja ma juba ootan seda!