Tuttosport teatab, et Perišic on Milano Interist lahkumas ning Unitedil tuleb tema eest lauale laduda 70 miljonit eurot ning lisaks võtab vastupidise teekonna ette itaallasest äärekaitsja Matteo Darmian.

Unitedi peatreener Jose Mourinho tahtis Perišicit Inglismaale tuua juba eelmisel suvel, kuid toona jäi tehing katki. MM-il näitas kolm väravat löönud Perišic end suurepärasest küljest ning nüüd on Mourinho taas jahti alustamas. Perišic tegutses suurepäraselt just otsustavates mängudes, kui ta lõi värava nii poolfinaalis Inglismaa kui ka finaalis Prantsusmaa vastu. Finaalis tegi tema tabamus seisuks 1:1.

Itaalia meedia teatel ongi üleminekust asja saamas. Otsustavaks pidi saama Darmiani tehingusse kaasamine. La Gazzetta dello Sport teatab, et Inter võis tänu MM-ile sattuda tõelise kullasoone peale.

Inglismaa meedia kirjutab samuti, et Perišic on tõenäoliselt teel Unitedisse. Samas lisatakse veel, et Manchesteri suurklubi tahab ka teist Horvaatia koondise ääreründajat, 24-aastast Ante Rebicit. Rebic kuulub praegu Frankfurti Eintrachti ridadesse ning tema eest tuleks maksta umbes 30 miljonit eurot.