736-st mängijast üheksa ehk ümmarguselt 1,2 protsenti pakub omapärasel kombel huvi ka Eesti jalgpallisõbrale - nimelt on tegu mõne Eesti koondislase klubikaaslasega!

Mõistagi koosneb lõviosa üheksast pallurist Ragnar Klavani klubikaaslastest Liverpoolis - neid on MM-il kokku kuus. Jordan Henderson ja Trent Alexander Arnold esindavad Inglismaad, Dejan Lovren Horvaatiat, Sadio Mane Senegali, Roberto Firmino Brasiiliat ja Mohamed Salah Egiptust.

Salah ei ole aga sugugi ainus Egiptuse koondislane, kes igapäevajalgpalli mõne eestlase kõrval mängib. Nimelt kuulub Egiptuse koondise ründav poolkaitsja Abdallah Said Soome kõrgliigatiimi Kuopion Palloseura ridadesse, kus teadupoolest pallib ka meie Ats Purje.

Kaks Eesti koondislast saavad veel MM-ile sõitvate tiimikaaslastega uhkeldada - need on Enar Jääger ja Mattias Käit. Jäägeri tiimikaaslane Valerengast Samuel Fridjonsson sõidab Venemaale Islandi koondisega, Serbia ründaja Aleksandar Mitrović mängis aga lõppenud hooajal Mattias Käidi koduklubis Fulhamis, kuigi tõele au andes nemad kaks ilmselt väga palju kokku ei puutunud - Mitrović siirdus Fulhami jaanuarikuus laenule, Käit aga liikus samal ajal Fulhamist välja laenule.

Eestlaste klubikaaslased MM-il:

Mohamed Salah (Egiptus, Liverpool)
Abdallah Said (Egiptus, KuPS)
Dejan Lovren (Horvaatia, Liverpool)
Samuel Fridjonsson (Island, Valerenga)
Roberto Firmino (Brasiilia, Liverpool)
Aleksandar Mitrović (Serbia, Fulham)
Jordan Henderson (Inglismaa, Liverpool)
Trent Alexander-Arnold (Inglismaa, Liverpool)
Sadio Mane (Senegal, Liverpool)