Rootsi läks kohtumist juhtima 32. minutil Ola Toivoneni tabamusest. Sakslased olid keskväljal valesööduga palli ära kinkinud ning rootslased realiseerisid kiirrünnaku.

Sakslased jõudsid viigiväravani juba 48. minutil, kui Mesut Özili asemel algkoosseisu usaldatud Marco Reus Timo Werneri söödust palli viie meetri pealt väravasse kõmmutas.

82. minutil jäid maailmameistrid platsile kümnekesi, sest teise kollase kaardi oli saanud keskkaitsja Jerome Boateng. Arvuline vähemus ei takistanud neid aga rootslasi jätkuvalt survestamast.

Teisel üleminutil tabas Julian Brandti kauglöök Rootsi värava posti. Kolm minutit hiljem teeniti karistusala vasakult äärelt karistuslöök, mille Toni Kroos Reusiga lühidalt lahti mängis, sellega Rootsi kahemehelise müüri lahti meelitas ja siis üle nende palli ristnurka keerutas.

Mehhikol on F-alagrupi liidrina kuus punkti, Saksamaa ja Rootsi on mõlemad kolme silma peal, Lõuna-Korea pole punktiarvet avanud. Alagrupi viimases voorus kohtub Saksamaa korealastega ning Rootsi Mehhikoga.

Boatengi punane kaart jättis Saksamaa 82. minutil kümnekesi
Marco Reus viigistas 48. minutil 1:1
Ola Toivonen viis Rootsi avapoolajal juhtima