Inglaste peatreener Gareth Southgate kinnitas eilsel pressikonverentsil, et Belgia vastu alustab kindlasti uue mehena Eric Dier.

Inglismaa mitmed väljaanded kirjutavad, et algkoosseisus peaks olema veel neli vahetust. Ilmselt otsustab Southgate puhkust anda seni suurt koormust kandnud äärekaitsjatele Kieran Trippier ja Ashley Youngile. Nende asemel peaks väljakule saama 19-aastane Liverpooli kaitsja Trent Alexander-Arnold ja Danny Rose Tottenhamist.

Lisaks arvatakse, et Raheem Sterlingu asemel alustab täna Harry Kane`i kõrval ründes Marcus Rashford ja keskkaitses saab Harry Maguire`i asemel võimaluse Gary Cahill.

Ajalehe The Telegraph andmetel on tulemas ka kuues vahetus - Kane`i asemel alustab Jamie Vardy. Teised väljaanded seda spekulatsiooni aga ei toeta.

Belgia peatreener Roberto Martinez annab täna ilmselt puhkust nii Kevin De Bruyne`ile, Thomas Meunierile kui Jan Vertonghenile, sest neid kõiki lahutab mängukeelust üks kollane kaart. Lisaks jääb vigastuse tõttu pingile Romelu Lukaku. Ka Belgial on kahe vooru järel täisedu ja edasipääs 16 parema hulka tagatud.

Inglismaa tõenäoline algkoosseis: Jordan Pickford; Kyle Walker, John Stones, Gary Cahill; Danny Rose, Trent Alexander-Arnold, Eric Dier, Jordan Henderson, Jesse Lingard; Marcus Rashford, Harry Kane.

Belgia tõenäoline algkoosseis: Thibaut Courtois; Thomas Vermaelen, Dedryck Boyata, Toby Alderweireld; Mousa Dembele, Marouane Fellaini, Nacer Chadli, Youri Tielemans; Thorgan Hazard, Eden Hazard, Michy Batshuayi.