Beiranvand suutis teise poolaja alguses tõrjuda Portugali suurima staari Cristiano Ronaldo penalti. Seejärel kaevati üles taas tema jalgpalluriks saamise lugu ja tutvustati seda ka maailmale.

Praeguseks 25-aastane Beiranvand on pärit nomaadide perekonnast. Rändrahva liikmena tuli tal noorena tööd teha lambakarjusena. Vanemate soovide kohaselt oleks ta pidanud seda tegema terve elu. Kuna noormehe unistused olid suuremad, siis põgenes ta 12-aastaselt kodust. Nii ekstreemne samm tuli ette võtta, kuna isa ei toetanud poja mõtet saada jalgpalluriks.

Bussiga Teherani põgenenud Beiranvand elas Iraani pealinnas mõnda aega kodutuna. Lisaks tänavatele magas ta aeg-ajalt ka jalgpalliväljakutel. Tänavatel elades teenis ta raha autode ja kõnniteede pesemisega ning väikepoodides töötamisega.

15-aastaselt võeti tulevane väravavaht Vahdati noortemeeskonda. Sealt edasi jõudis ta FC Naft Tehrani tiimi. Esindusvõistkonda jõudis ta juba 18-aastaselt. Iraani koondisesse pääses ta 2015. aastal. Praeguseks on ta koondist esindanud 25 korda. Alates 2016. aastast mängib ta klubijalgpalli kodumaal Persepolise võistkonnas.

Enne Ronaldo penalti tõrjumist oli Beiranvand eelkõige tuntud oma pikkade lahtivisete poolest.