Meistrite liiga C-alagruppi peeti juba loosimise järel surmagrupiks. Nelikusse sattusid lisaks PSG-le veel Napoli ja Liverpool. Seega oli kohe selge, et üks kivikõva meeskond jääb kaheksandikfinaalidest kõrvale. Lisaks on alagrupis Belgradi Crvena Zvezda, kes on Napolilt juba viigipunkti kätte saanud.

PSG saatus ongi sisuliselt kaalul juba nüüd. Senise kolme mänguga on kogutud neli punkti ja sellega ollakse tabelis kolmandad. Täna õhtul minnakse võõrsil vastamisi Napoliga. Kui Pariisi tiim peaks selle matši kaotama, siis on nende seis juba ääretult täbar.

Tabeliseis 3. vooru järel: 1. Liverpool 6 punkti, 2. Napoli 5, 3. PSG 4, 4. Crvena Zvezda 1.

Kui Napoli võõrustab seekord PSG-d, siis Liverpool sõidab külla Crvena Zvezdale. PSG ei saa endale mingil juhul kaotust lubada. Kui nad kaotavad ja Liverpool samal ajal võidab, siis on juba olukord, kus Liverpoolil oleks 9, Napolil 8 ja PSG-l 4 punkti. Seega on Meistrite liiga tiitlist unistava Pariisi suurtiimi saatus Lõuna-Itaalias tõsiselt kaalukausil.

PSG on ebaühtlases Prantsusmaa kõrgliigas võitnud kõik 12 matši, kuid Euroopa suurklubidega on nad olnud hädas. Meistrite liigas kaotati esmalt Liverpoolile 2:3 ja viimati viigistati koduplatsil Napoliga 2:2. Viigivärav saabus alles kolmandal üleminutil.

PSG õnnetuseks on Napoli olnud viimasel ajal heas hoos. Eriti võimsalt on esinetud koduväljakul, kus on sel hooajal saadud seitsmest ametlikust matšist kirja kuus võitu ja üks viik. Punkte jagati Meistrite liiga eelmise hooaja poolfinalisti AS Romaga. Meistrite liigas on seni peetud üks kodumäng – 3. oktoobril seljatati Lorenzo Insigne 90. minuti väravast 1:0 Liverpool.

Stadio San Paolol hakkavad sädemed igatahes lendama. Kaotuse korral on PSG kindlasti seisus, kus järgmises voorus tuleb Liverpool kindlasti alistada. Seega ei ole Neymaril, Kylian Mbappel ja endisel Napoli ründajal Edinson Cavanil sisuliselt selg vastu seina. Kui uskuda Itaalia väljaannet La Gassetta dello Sporti, siis istub Cavani aga endise koduklubi vastu pingil ja peatreener Thomas Tüchel saadab lahingusse hoopis Di Maria.