Teisipäeva õhtul sai selgeks, et FC Barcelona ja nende suurim staar Lionel Messi Eestisse ei tule. Katalaanide teele tõmbas joone peale AS Roma, kes alistas koduväljakul Barcelona 3:0 ja jõudis tänu võõrsil löödud väravate reeglile üldskooriga 4:4 edasi poolfinaali.

Lisaks sai teisipäeva õhtul selgeks, et Tallinnas ei näe ka Pep Guardiolat ning tema juhendatavat Manchester City staaridearmeed.

Lisaks AS Romale on seega mängus veel Liverpool. Kolmapäeva õhtul saavad selgeks need kaks meeskonda, kes lisaks Liverpoolile ja AS Romale võivad Tallinnas mängida. Avamängude järel on kolmapäevastes duellides soosikuteks Madridi Real ja Müncheni Bayern.

Kui praeguseks on selge, et Lionel Messi Tallinnasse ei tule, siis Madridi Realil ja Cristiano Ronaldol on endiselt suurepärased võimalused võita Meistrite liiga kolmandat aastat järjest. Avamäng Torino Juventuse vastu võideti 3:0.

Kui üks 15. augustil Lilleküla staadionil mängiv meeskond selgub Meistrite liigast, siis teine tuleb Euroopa liigast. Seal on praegu tiitlile suurimad soosikud Londoni Arsenal ja Madridi Atletico.

Arsenal võitis veerandfinaali avamängu Moskva CSKA vastu 4:1. Atletico alistas aga 2:0 Lissaboni Sportingu.

Euroopa liigas on kaheksa seas veel RB Leipzig, Marseille Olympique, Rooma Lazio ja Salzburg.