FC Liverpooli ridadesse kuuluv Eesti koondise kapten on meeskonna senises kolmes alagrupimängus jäänud pingile, kuid kolmapäevases kodumängus Maribori vastu on tal suurepärane võimalus väljakule pääseda.

Nädalavahetuses Premier League'is Huddersfield Towni vastu hea esituse teinud Klavanit võib väljakule pääsevate meeste sekka pakkuda, kuna vastava vihje tegi ka klubi peatreener Jürgen Klopp. Klopp sõnas, et keskkaitsja Dejan Lovren on endiselt traumaga hädas ja tema osalemine on kahtluse all. Lovreni puudumisel peaks algkoosseisu pääsema just Klavan.

Kui vaadata ajalukku, siis seni ei ole ükski eestlane pääsenud Meistrite liiga alagrupiturniiri kohtumisel algkoosseisu. Seni ainsana mänguaega saanud Klavan sai hooajal 2009/10 AZ Alkmaari ridades Liege Standardi vastu 8 minutit mänguaega ja seda matši viimastel minutitel.

Vahepealsetel aastatel on Klavan saanud ohtralt mänguaega Euroopa liigas ning seda nii Alkmaari kui ka FC Augsburgi ridades. Nüüd on tal taas suurepärane võimalus mängida Meistrite liigas ja sedakorda FC Liverpooli ridades.

Liverpooli ja Maribori duellis on seekord võõrustajaks Inglismaa klubi. Samade meeskondade esimeses omavahelises heitluses teenis Liverpool võõrsil 7:0 võidu.

Meistrite liiga kõiki kolmapäevaseid matše on võimalik vaadat LIVE @Viaplay.