Kui eelneval kahel korral mängisid Meistrite liigas viie tiimiga hispaanlased, siis neil jäi viie klubiga põhiturniiri play-off'i jõudmata. Nüüd on aga inglased säärases hoos, et võidaksegi viie meeskonnaga 16 parema sekka jõuda.

Praeguseks on Manchester City ja Tottenham juba taganud endale koha kaheksandikfinaali. Nii City kui ka Tottenham on liikumas alagrupi võidu suunas.

Siuliselt on edasipääsu taganud ka Manchester United, kes vajab nii edasipääsu kui ka A-alagrupi võitmise kindlustamiseks veel ühte punkti.

Sel nädalal võib pääsu kaheksandikfinaali ja alagrupi võidu endale tagada ka Ragnar Klavani tööandja FC Liverpool. Selleks tuleb teisipäeval võõrsil alistada Sevilla.

Inglastest ei ole praegu ainsana alagruppi juhtimas Londoni Chelsea, kes hoiab C-grupis AS Roma järel teist positsiooni. Siiski on ka Chelseal võimalik juba sel nädalal tagada pääse kaheksandikfinaali. Selleks tuleb kolmapäeval võõrsil alistada Aserbaidžaani klubi Qarabag.

Kui sel hooajal võib Meistrite liigas kaheksandikfinaali jõuda viis Inglismaa klubi, siis viimased aastad ei ole inglaste jaoks nii edukad olnud. Näiteks nelja tiimiga (tavapäraselt ongi Meistrite liigas neli inglaste tiimi) jõuti viimati nii kaugele neli aastat tagasi (hooajal 2013/14). Vahepealsetel aastatel on inglastest alagruppi pidama jäänud nii Liverpool, Manchester United kui ka Tottenham.

Inglismaa klubide tabeliseisud nelja vooru järel ning selle nädala kohtumised

A-alagrupp: 1. Manchester United 12 punkti, 2. Basel 6, 3. Moskva CSKA 6, 4. Lissaboni Benfica.
Kolmapäeval: Basel – Manchester United
C-alagrupp: 1. AS Roma 8 punkti, 2. Londoni Chelsea 7, 3. Madridi Atletico 3, 4. Qarabag 2.
Kolmapäeval: Qarabag – Londoni Chelsea
E-alagrupp: 1. Liverpool 8 punkti, 2. Sevilla 7, 3. Moskva Spartak 5, 4. Maribor 1.
Teisipäeval: Sevilla – Liverpool
F-alagrupp: 1. Manchester City 12 punkti, 2. Donetski Šahtar 9, 3. Napoli 3, 4. Feyenoord 0.
Teisipäeval: Manchester City – Feyenoord
H-alagrupp: 1. Tottenham 10 punkti, 2. Madridi Real 7, 3. Dortmundi Borussia 2, 4. APOEL 2.
Teisipäeval: Dortmundi Borussia – Tottenham

Meistrite liiga kõiki teisipäevaseid matše on võimalik vaadata LIVE @Viaplay.