Koduses liigas kümnest kohtumisest kümme võitu kogunud PSG seis on kolme vooru järel üsnagi täbar. Seni on kirja saadud neli punkti. 6:1 võit võeti Belgradi Crvena Zvezda üle, kuid Liverpoolile kaotati 2:3 ja Napoliga viigistati 2:2. Seejuures saadi koduväljakul Napoli vastu viigipunkt kirja alles tänu Angel Di Maria kolmanda üleminuti tabamusele.

Arvestades, et PSG peab järgmise kohtumise pidama võõrsil Napoli vastu, siis ei ole neil midagi hõisata. Kolme vooru järel on C-alagrupi liidriks Liverpool 6 punktiga. Napoli on teine 5 ja PSG kolmas 4 silmaga. Tegelikkuses ongi C-alagrupis kolm suurt võistkonda ja üks neist jääbki kaheksandikfinaalidest eemale, kuid samas oodatakse meeletult raha kulutanud PSG-lt ikkagi lõpuks tiitli eest võitlemist.

C-alagrupi tabeliseis: 1. Liverpool 6 punkti, 2. Napoli 5, 3. PSG 4, 4. Crvena Zvezda 1.

Kui PSG jaoks on kõik jätkuvalt nende enda kätes, siis vaikselt hakkab rong ära sõitma Inglismaa suurklubi Tottenhami jaoks. Kolme kohtumisega on neil koos ainult 1 punkt. Samal ajal on FC Barcelona noppinud 9 ja Milano Inter 6 silma. Lootuste elus hoidmiseks vajab Tottenham järgmises voorus koduväljakul PSV vastu kindlasti võitu.

B-alagrupi tabeliseis: 1. FC Barcelona 9 punkti, 2. Milano Inter 6, 3. Tottenham 1, 4. PSV 1.

Kui PSG ja Tottenham on alustanud oodatust kehvemini, siis tulega mängivad veel mõned suurklubid. H-alagrupis on Manchester United kogunud kolme kohtumisega 4 punkti, kuid tabelis ollakse sellega siiski Torino Juventuse järel teisel kohal. Inglaste õnneks ei suutnud Valencia olukorda ära kasutada ja tegi grupi autsaideri Berni Young Boysi vastu võõrsil 1:1 viigi. Unitedi jaoks võib arvatavasti otsustavaks saada alagrupi viimane kohtumine, kui võõrsil minnakse vastamisi just Valenciaga.

H-alagrupi tabeliseis: 1. Torino Juventus 9 punkti, 2. Manchester United 4, 3. Valencia 2, 4. Young Boys 1.

Tulega on viimasel ajal mängimas ka kolme eelmise hooaja võitja Madridi Real. Real on küll G-alagrupis hoidmas esikohta, kuid 0:1 kaotus Moskva CSKA-le ja ainult 2:1 võit Viktoria Plzeni üle on näidanud nende tänavuse hooaja kehva seisu.

G-alagrupi tabeliseis: 1. Madridi Real 6 punkti, 2. AS Roma 6, 3. Moskva CSKA 4, 4. Viktoria Plzen 1.

Soosikutest on libastumisi sisse lubanud ka Müncheni Bayern ja Manchester City, kuid nende seis on tunduvalt kindlam.

E-alagrupi tabeliseis: 1. Amsterdami Ajax 7 punkti, 2. Müncheni Bayern 7, 3. Lissaboni Benfica 3, 4. Ateena AEK 0.

F-alagrupi tabeliseis: 1. Manchester City 6 punkti, 2. Lyon 5, 3. Hoffenheim 2, 4. Donetski Šahtar 2.

A-alagrupis on soosikud Dortmundi Borussia ja Madridi Atletico liikumas kindlalt kaheksandikfinaalide suunas. Suurima üllatusena alistas Dortmund omavahelises kohtmises Atletico koguni 4:0.

A-alagrupi tabeliseis: 1. Dortmundi Borussia 9 punkti, 2. Madridi Atletico 6, 3. Monaco 1, 4. Clubb Brugge 1.

Ühtlases D-alagrupis ei oleks ühegi meeskonna kahe parema seast välja jäämine ülemäära suur üllatus.

D-alagrupi tabeliseis: 1. FC Porto 7 punkti, 2. Schalke 5, 3. Istanbuli Galatasaray 4, 4. Moskva Lokomotiv 0.