1. Graham Poll (Inglismaa) andis 2006. aastal horvaat Josip Šimunićile kolm kollast kaarti, enne kui märkas ta väljakult ära saata.

2. Lääne-Saksamaa-Prantsusmaa 1982. Saksa väravavaht Harald Schumacher lööb prantslasel Patrick Battistonil kolm hammast välja, kuid viga ei vilistata. Saksamaa läheb pärast 3-3 lisaaega penaltitega edasi.

3. 2010. aasta MM-il lööb inglane Frank Lampard Saksamaa vastu palli latti, kust see selgelt väravasse põrkub. Kohtuniku arvates pall väravajoont ei ületanud.

4. Ilmselt kõige kurikuulsam moment MM-ide ajaloos. 1986. aastal lööb argentiinlane Diego Maradona Inglismaa vastu värava käega. Maradona nimetab seda „jumala käeks”.

5. Brasiilia-Türgi 2002. Türklane Hakan Unsal lööb palli nurgalööki andma valmistuva brasiillase Rivaldo pihta, kes saab palliga vastu jalga. Rivaldo langeb kui niidetult, haarab näost ja tundub olevat suremas. Türklane saab punase kaardi, Brasiilia võidab mängu 2-1 ja tuleb hiljem maailmameistriks.

6. Valikmäng Prantsusmaa-Iirimaa 2009. Kohtuniku antud lisaminutitel päästab prantslane Thierry Henry kaks korda palli käega audist ja söödab William Gallasile, kes lööb Prantsusmaa võiduvärava.

7. Brasiilia-Rootsi 1978. Brasiillane Zico lööb viimasel sekundil palli väravasse, kuid Walesi kohtunik Clive Thomas väidab, et oli puhunud lõpuvilet murdosa sekundi võrra varem ja väravat ei loe.

8. Lõuna-Korea-Hispaania 2002. Egiptuse kohtunik võtab hispaanlastelt ära värava väidetava trügimise pärast karistusalas. Seejärel arvab Fernando Morientes, et on löönud värava, kuid kohtunik otsustab, et pall käis enne tsenderdust audis. Mõlemal juhul on kordustest näha, et kohtuniku otsus oli vale. Lõuna-Korea võidab penaltitega.

9. Mehhiko-El Salvador 1970. Kohtunik annab vabalöögi El Salvadori kasuks, kuid mehhiklane Aaron Padilla lööb palli hoopis ise meeskonnakaaslasele Javier Valdiviale, kes võrku sahistab. Hoolimata salvadorlaste vihastest protestidest loeb kohtunik värava Mehhiko kasuks. Mehhiko võidab 4-0.

10. Brasiilia-Portugal 1966. Portugallase João Moraisi eriti jõhker viga jätab brasiillase Pelé kogu ülejäänud mänguks lonkama (vahetusi polnud tol ajal lubatud teha). Pelé vandus, et ei mängi enam kunagi MM-idel, kuid muutis meelt ja viis Brasiilia 1970. aastal tiitlini.

Lõpuks klassika: inglase Geoff Hursti värav Lääne-Saksamaa vastu 1966. aastal. Pall põrkus MM-finaalis latist alla väravajoonele, kuid siiani pole keegi suutnud kindlaks teha, kas see oli värav või mitte.