Lomakin oli 30. novembril käinud klubi meditsiinilises osakonnas testidel ning jäi sinna ööseks, kuid ei võtnud enam hommikul oma perekonnaga ühendust, mistõttu muutus tema ema murelikuks. Lomakini telefoni võttis vastu taksojuht, kes selgitas, et jalgpallur oli koos sõbra Ivaniga eelmisel õhtul tema autos sõitnud ning seljakoti koos telefoniga sinna unustanud.

Ivaniga ühendust võttes sai ema teada, et noored olid koos alkoholi joonud, kuid kus täpsemalt, seda Ivan ei mäletanud. Eile teatati kurba uudist - noormees on surnud. Lomakini elutu keha leiti Bratejevo rajoonist Gorodnja jõe kaldalt - ta oli surnuks külmunud.

Sealjuures aitas Lomakini laiba leida rebane, kes oli noormehe jope koos dokumentidega lähedaoleva teeraja peale lohistanud.

Sotsiaalmeediakanalis Telegram avaldati Lomakini sihitust hulkumisest ja rebase tegutsemisest ka video - see oli juhuslikult jäänud ühe lähedalasuva turvakaamera lindile.

Jalgpalluri ema väitel kasutas tema poeg aeg-ajalt tropikamiidi - silmatilku, mida meditsiiniliselt kasutatakse silmade uurimisel pupillide laiendamiseks, kuid millel on ka narkootikumidega koos joovastav toime.

Lomakin oli Lokomotivi noortemeeskonna eest sel hooajal mänginud kolmes kohtumises.