Slovakkia läks esimesel poolajal 1:0 juhtima, kui ründaja Vladimir Weiss pääses 32. minutil leedukate värava ette ja lõi kindlalt väravavahist mööda vasakusse nurka. Leedul oli suurepärane võimalus viigistada seisu enne poolajale minekut, kui Aryvdas Novikovas väljaspoolt kasti suurepärase kauglöögi tegi, kuid napilt läks see väravast mööda.

Slovakkide teine värav tuli juba 58. minutil, kui karistuslöökide ekspert Marek Hamsik jälle oma parema jala oskusi demonsteeris ja ei jätnud Leedu väravavahi Emilijus Zubasele isegi võimalust. Siiski pakkus leedukatele natuke lohutust kolmandal üleminutil karistuslöögist realiseeritud Novikovase värav, mis tegi seisuks 2:1.

Leedu on F-grupis eelviimasel kohal viie punktiga ja Slovakkia teisel kohal 12 punktiga. Gruppi juhib eile Šotimaaga 2:2 viigi teinud Inglismaa.

Saksamaa jalgpallikoondisel oli aga võrdlemisi lihtne tööpäev, sest San Marinole löödi lausa seitse väravat. Neist kolm realiseeris Hoffenheimi ründaja Sandro Wagner, kuid värava said kirja ka Julian Draxler, Amin Youndes, Julian Brandt ja Shkodran Mustafi.

Vaata, Saksamaa löödud väravaid videost!

E-grupi liider Poola võitis tänu Rober Lewandovski kübaratrikile Rumeeniat 3:1. Müncheni Bayerni ründaja on nüüd löönud värava 11 järjestikuses valikmängus. Samas grupis sai 3:1 võidi ka Taani Kashastani üle.