Mai alguses Leverkusenist Hoffenheimi siirdunud 23-aastase Derdiyoki väravad sündisid 21., 23. ja 50. minutil.

Saksamaal lõi 45. minutil seisuks 2:1 Mats Hummels. 64. minutil tärkas külalismeeskonna leeris uus lootus, kui 64. minutil vähendas vahe minimaalseks Andre Scürrle, kuid kolm minutit hiljem tõi Stephan Lichtsteineri tabamus tabloole numbrid 4:2. Sakslastel vastas 72. minuti väravaga Marco Reus, kellest omakorda neli minutit hiljem sahistas võrku Admir Mehmedi.

"Meeskond pole sellises koosseisus veel kokku mänginud, kuid see pole mingi vabandus," kommenteeris Saksamaa peatreener Joachim Löw, kes lubas Bayerni mängijatele, teiste seas ka Manuel Neuerile, Philipp Lahmile ja Bastian Schweinsteigerile õhtu vabaks.

Šveitsi koondise sakslasest loots Ottmar Hitzfeld ütles, et usub oma kodumaa võimalustesse 8. juunil algaval EM-il lõpuni välja jõuda. "Olen veendunud, et Saksamaa võib EM-i võita. Ma ei usu, et Löw EM-il nii ründavat jalgpalli mängib," lausus ta.

Saksamaa väravasuul seisnud Mönchengladbachi puurivahi Marc-Andre ter Stegeni jaoks oli tegemist debüütmänguga. "Ütlesin talle, et ta ei laseks oma pead norgu. Olen rohkem pahane kaitsjate peale, et nad piisavalt kiiresti tagasi ei liikunud," sõnas Löw.

Eelseisva EM-finaalturniiri üks suursoosikuid, Holland kaotas kodus Bulgaariale 1:2. Külaliste võiduvärava lõi Ilyan Mizanski üleminutitel. Hollandlased oli juhtima viinud Robin van Persie, viigistas Ivelin Popov penaltist.

Inglismaa võitis uue peatreeneri Roy Hodgsoni avamängus Oslos Norrat 1:0. Võiduvärava lõi Ashley Young.

Teiste tänaste sõprusmängude tulemused:

Brasiilia - Taani 3:1
Iirimaa - Bosnia ja Hertsegoviina 1:0
Poola - Slovakkia 1:0
Portugal - Makedoonia 0:0
Hispaania - Serbia 2:0
Holland - Bulgaaria 1:2
Türgi - Soome 2:3
Tšehhi - Iisrael 2:1
Kreeka - Sloveenia 1:1
Norra - Inglismaa 0:1

Vaata mängu tipphetki!